There is no translation available.

Με λίγα λόγια θελουμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ευχαρίστηση μας προσωπικά στην κα. Μαθαρίκου αλλά και στους συνεργάτες του πρακτορείου οι οποίοι επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού σε μια πολύ λεπτή και ευαίσθητη ηλικία  όπως ειναι αυτή των παιδιών μας, δείχνοντας τους σεβασμό, αγάπη, προσοχή συνδυάζοντας τις απαιτήσεις των ρόλων τους ακόμη και σαν ενα παιχνίδι που μέσα απο τα μάτια των παιδιών μας φαίνεται ξεχωριστό και όμορφο.
Ντελ-Μπορελλο Μαρια

There is no translation available.

Δεν υπάρχουν σε αυτόν τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο της διαφήμισης πιο ευγενικά κορίτσια, γελαστά και άψογα στην δουλειά τους. Βέβαια με την ‘μαέστρο’ Γκέλυ Μαθαρίκου να διευθύνει και να συνεχίζει την ιστορία της μητέρας της. Απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μαρίνα Ηλιάδου

There is no translation available.

Ευχαριστούμε την κ.Μαθαρίκου και ειδικά τους συνεργάτες της που έκαναν την πρώτη εμπειρία φωτογράφισης του μικρού μας ένα ευχάριστο ταξίδι που φάνηκε παιχνίδι.

Χαρούμενοι άνθρωποι με υπομονή και εμψύχωση ώστε όλη η φωτογράφιση να είναι πραγματικά μια ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. Ευχόμαστε συνέχεια σε όλο αυτό!

Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου

There is no translation available.

"Έχω δύο αγόρια και με το πρακτορείο της κας Μαθαρίκου συνεργαζόμαστε από το 2011, για την συμμετοχή τους σε διαφημιστικά σποτ, τηλεοπτικές σειρές κα.

Καθώς δεν είχα προηγουμένως καμία επαφή με τον χώρο της διαφήμισης και του θεάματος, με διευκόλυνε το γεγονός ότι η ίδια είναι εξαιρετικά απλή, προσιτή και πάντοτε χαμογελαστή και υποστηρικτική. Είναι αυτό που λέμε, ένας θετικός άνθρωπος. Άλλωστε και τα παιδιά ένιωσαν από την πρώτη στιγμή άνετα στο χώρο του πρακτορείου, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν σε όλη τη διαδικασία με φυσικότητα.

Πέραν αυτού, εκτιμώ τον επαγγελματισμό και την εμπιστοσύνη με την οποία μας αντιμετώπισαν εξαρχής, υποστηρίζοντάς μας στην επίλυση κάθε προβλήματος που κατά καιρούς ανέκυπτε. Εξάλλου, πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες και μικρές εταιρείες.    

Δεδομένων αυτών, θεωρώ ότι ήταν και παραμένει η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά μου."

Ελένη

There is no translation available.

Η αγάπη για την τέχνη στην όποια της μορφή και η κοινωνικότητα - εξωστρέφεια που διέπει την κόρη μου, με οδήγησαν στο πρακτορείο σας!!! Από την αρχή κατάλαβα πως ήταν ο πλέον κατάλληλος χώρος για να βοηθήσει το παιδί μου να ξεδιπλώσει ίσως.. το ταλέντο του! Υπέροχοι άνθρωποι που με συνέπεια και εντιμότητα κάνουν την δουλειά τους πάντα όμως σεβόμενοι τα θέλω του παιδιού. Προσωπικά σας ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια όμορφης συνεργασίας μας και θα ήθελα πραγματικά να δηλώσω το πόσο ασφαλής νιώθω κοντά σας!!! Σας ευχαριστούμε!!!

There is no translation available.

Μου αρέσει το πρακτορείο της Κας Μαθαρίκου για τα πολλά του πλεονεκτήματα ,που τα δίνει απλόχερα στους πελάτες του.Προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια,όσων αφορά τις φωτογραφίες παιδιών που πολλά ακόμα ανώνυμα ή και επώνυμα αλλά όχι τόσο μεγάλα στο χώρο πρακτορεία ,ζητούν φώτο ανθρώπων και μάλιστα παιδιών από εφημερίδες και αγγελίες στο ίντερνετ,όμως δεν ξέρεις που θα καταλήξουν οι φωτογραφίες του παιδιού σου ή κάποιου μεγάλου μοντέλου και πως θα στοχοποιηθεί από το άλλο πρακτορείο.Στην Κα Μαθαρίκου υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στο συγκεκριμένο τομέα.Επίσης αν πας σε κάποιο casting απο την Κα Μαθαρίκου σου ανοίγονται όλες οι πόρτες διάπλατα γιατί και ο πελάτης έχει τον απόλυτο σεβασμό στο πρακτορείο ξέροντας τους κανόνες του.Ο πελάτης δίνει προτεραιότητα στα άτομα από το συγκεκριμένο πρακτορείο,ξέροντας πόσο καλή δουλειά κάνει και ο πελάτης προσέχει και δεν ταλαιπωρεί τα παιδιά ή δεν ζητάει από τους μεγάλους πράγματα άσχημα τα οποία δεν έχουν υπογραφτεί σε συμβόλαια και δεν είναι υποχρεομένο το μοντέλο να κάνει.Αν συμβεί κάτι τέτοιο ,ο πελάτης ξέρει ότι δεν θα λαμβάνει πλέον συμμετοχές από το Νο.1 πρακτορείο στην Ελλάδα.Θέλω να δώσω θερμά συνγχαρητήρια στην μαμά και κόρη Μαθαρίκου για την πολύ καλή εξυπηρέτηση για μοντέλα και πελάτες που κρατούν όλα αυτά τα χρόνια στο πρακτορείο τους και όποιος έχει συνεργαστεί μαζί τους γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο σε καιρούς άσχημους που περνάει η χώρα μας.Αυτές οι γυναίκες με την ευλογία που έχουν δουλεύουν άψογα και κάνουν υπερήφανους εμάς που τις εμπιστευόμαστε.Το πρακτορείο Matharicou Models είναι μακράν το πρώτο και καλύτερο στην δουλειά του,και δεν το ξέρω,αλλά αν υπάρχουν βραβεία για τις επιχειρήσεις αυτού του είδους θα τα είχε σαρώσει προ πολλού.Μπράβο.

There is no translation available.

Θα ήθελα μέσα από λίγες λιτές γραμμές να ευχαριστήσω με την καρδιά μου ένα εξαιρετικό επιτελείο με ένα δυνατό καπετάνιο που ακούει στο όνομα Γκέλυ και που οδηγεί ένα πλοίο με μικρά παιδιά όλων των ηλικιών ασφαλώς και με τις καλύτερες συνθήκες στον κόσμο της τέχνης, της διαφήμισης και του θεάματος. Το πρακτορείο Μαθαρικου Κιντς  Μοντελς είναι πραγματικά ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά μας αφού όλη η αξιαγάπητη ομάδα με τη Σοφία την Ναταλι, την Ελένη και όλα τα υπόλοιπα  υπέροχα αυτά  κορίτσια μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και  από την πρώτη κιόλας  επαφή μας αντιμετώπιζαν πάντα σχεδόν σαν δικούς τους ανθρώπους  και το βασικότερο έκαναν τα ίδια τα παιδιά μας να νιώθουν οικεία και  να μας ρωτούν πότε θα ξαναπάμε να τους δουν ! Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράληψη μου  να μην αναφέρω πως όλες οι συμμετοχές  και η εξέλιξη της Εύας μου άσχετα από το ταλέντο και τις ικανότητες που ενδεχομένως υπάρχουν έχει ρίζες και βάσεις εδώ αφού δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε αλλιώς αυτές τις ευκαιρίες αναγνωσιμότητας και προβολής, ενώ ακολούθησε και η μικρή η Βάλια μας με ανάλογες προτάσεις και προοπτικές ! Ειλικρινά σας ευχαριστούμε κορίτσια συνεχίστε έτσι είμαστε πάντα δίπλα σας !!
Με εκτίμηση και αγάπη οικογένεια Παπαδάκη Γιάννη .

There is no translation available.

Το καλύτερο γραφείο για παιδιά!! Ειναι πάντα εξυπηρετικοί και ευγενικοί και αντιμετωπίζουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο!! Ευχαριστούμε για όλα!!!
Γιώργος, Νίκος, Θάνος και η μαμά Χρυσούλα.

There is no translation available.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Κερδίσατε την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή!!
Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η μεθοδικότητα που σας διακρίνουν, συνοδευόμενα πάντα με σεβασμό και ευαισθησία προς τους μικρούς σας συνεργάτες, είναι στοιχεία ιδιαίτερης σημασίας στο χώρο σας.
Μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγκεκριμένο χώρο αποκτώντας μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία!!
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας και η αγάπη προς τα παιδιά, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και μία δημιουργική πορεία!!

There is no translation available.

Αγαπητή κυρία Μαθαρίκου,

Η επαφή μου με το πρακτορείο σας έγινε τυχαία και δε σας κρύβω οτι στην αρχή ήμουν επιφυλακτική

Όμως ο επαγγελματισμός που σας διακρίνει, η ευγένεια και η καλοσύνη των κοριτσιών, της Σοφίας και της Ναταλί, γρήγορα έδιωξαν κάθε ενδοιασμό μου.

Έβλεπα τα διδυμάκια μου, Άρη και Ηριάννα, να απολαμβάνουν τα Castings και να διασκεδάζουν στα γυρίσματα, ενώ παράλληλα να γίνονται πιο υπεύθυνα, πιο συνεργάσιμα, να διευρύνουν την κοινωνικότητα τους και να αναπτύσσεται η αυτοπεποίθησή τους. Έγιναν πιο ανεξάρτητα, πιο σίγουρα για τον εαυτό τους χωρίς να αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο ο χαρακτήρας τους.

Ήταν και είναι γι αυτά, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, μια διαφορετική εμπειρία που τους προσφέρει χαρά και τη δυνατότητα μέσα απο μικρούς ρόλους να εκφραστούν και να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους.

Για όλα αυτά λοιπόν, σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας!

Γκέλυ,
Μαμά των διδύμων Άρη και Ηριάννας, 6 ετών

There is no translation available.

Επαγγελματισμός, ειλικρίνεια , φιλικότητα, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, εάν μας ρωτούσε κάποιος για το Matharikou Μodel Κids, αυτές θα ήταν οι λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε τόσο για την κ. Μαθαρίκου , όσο για την Ναταλία και τη Σοφία που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις , όχι επαγγελματική σχέση αλλά οικογενειακή.

Σας ευχαριστούμε για όσα μας έχετε προσφέρει

Οικογένεια Ρίφιου Θανάση

There is no translation available.

Η συνεργασία μας με το πρακτορείο της κ.Μαθαρικου μετρά ήδη 2 χρόνια. Απο την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε μια οικογένεια και σε μια ζεστή αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους.

Συναντησαμε ανθρώπους που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός,η συνέπεια και η ειλικρίνεια. Ευχαριστουμε για την άψογη συνεργασία εσάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας.

Με εκτίμηση και αγάπη Πάρης - Αθηνά - Ορέστης

There is no translation available.

Συνεργάζομαι με το πρακτορείο Matharikou εδώ και 4-5 χρόνια.Δεν ξέρω τι να πρώτο εκθειάσω την καλή και ευγενική συμπεριφορά,τη φροντίδα και την αγάπη προς τα παιδιά,το φιλικό και προστατευτικό κλήμα.

Μετά από τόσο καιρό νιώθω ότι είμαστε οικογένεια! Έτσι νομίζω τουλάχιστον! Ευχαριστώ πολύ!

Στέλλα Αφρ.

There is no translation available.

Η προσοχή, η φροντίδα και ο επαγγελματισμός της Κας Μαθαρίκου είναι χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν και μας κάνουν να της εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας.

Φιλικά,
Παπατσάνη Αρετή.

There is no translation available.

κα Μαθαρικου καλησπερα σας,

Ειμαι ευτυχης που συνεργαζομαι με το πρακτορειο σας καθως η επικοινωνια μας και η εκπροσωπηση μου ειναι αριστη σε οποια δισφημιστικη καμπανια με εχετε προτεινει. Ευχαριστω πολυ που συμβαλλατε στο να γινει μια νεανικη μου επιθυμια πραγματικοτητα και ειμαι σιγουρος οτι η συνεργασια μας θα συνεχιστει με τον ιδιο αψογο τροπο
και στο μελλον!

Μαρτακος Πετρος