×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 687

 

Με λίγα λόγια θέλουμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ευχαρίστηση μας προσωπικά στην κα. Μαθαρίκου αλλά και στους συνεργάτες του πρακτορείου, οι οποίοι επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού σε μια πολύ λεπτή και ευαίσθητη ηλικία,  όπως ειναι αυτή των παιδιών μας, δείχνοντας τους σεβασμό, αγάπη, προσοχή, συνδυάζοντας τις απαιτήσεις των ρόλων τους ακόμη και σαν ενα παιχνίδι που μέσα απο τα μάτια των παιδιών μας φαίνεται ξεχωριστό και όμορφο.
Ντελ-Μπορελλο Μαρια

Δεν υπάρχουν σε αυτόν τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο της διαφήμισης πιο ευγενικά κορίτσια, γελαστά και άψογα στην δουλειά τους. Βέβαια με την ‘μαέστρο’ Γκέλυ Μαθαρίκου να διευθύνει και να συνεχίζει την ιστορία της μητέρας της. Απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μαρίνα Ηλιάδου

Ευχαριστούμε την κα. Μαθαρίκου και ειδικά τους συνεργάτες της, που έκαναν την πρώτη εμπειρία φωτογράφισης του μικρού μας ένα ευχάριστο ταξίδι που φάνηκε παιχνίδι.

Χαρούμενοι άνθρωποι με υπομονή και εμψύχωση ώστε όλη η φωτογράφιση να είναι πραγματικά μια ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. Ευχόμαστε συνέχεια σε όλο αυτό!

Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου

"Έχω δύο αγόρια και με το πρακτορείο της κας Μαθαρίκου συνεργαζόμαστε από το 2011, για την συμμετοχή τους σε διαφημιστικά σποτ, τηλεοπτικές σειρές κ.α.

Καθώς δεν είχα προηγουμένως καμία επαφή με τον χώρο της διαφήμισης και του θεάματος, με διευκόλυνε το γεγονός ότι η ίδια είναι εξαιρετικά απλή, προσιτή και πάντοτε χαμογελαστή και υποστηρικτική. Είναι αυτό που λέμε, ένας θετικός άνθρωπος. Άλλωστε και τα παιδιά ένιωσαν από την πρώτη στιγμή άνετα στο χώρο του πρακτορείου, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν σε όλη τη διαδικασία με φυσικότητα.

Πέραν αυτού, εκτιμώ τον επαγγελματισμό και την εμπιστοσύνη με την οποία μας αντιμετώπισαν εξαρχής, υποστηρίζοντάς μας στην επίλυση κάθε προβλήματος που κατά καιρούς ανέκυπτε. Εξάλλου, πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες και μικρές εταιρείες.    

Δεδομένων αυτών, θεωρώ ότι ήταν και παραμένει η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά μου."

Ελένη

Η αγάπη για την τέχνη στην όποια της μορφή και η κοινωνικότητα - εξωστρέφεια που διέπει την κόρη μου, με οδήγησαν στο πρακτορείο σας!!! Από την αρχή κατάλαβα πως ήταν ο πλέον κατάλληλος χώρος για να βοηθήσει το παιδί μου να ξεδιπλώσει ίσως.. το ταλέντο του! Υπέροχοι άνθρωποι που με συνέπεια και εντιμότητα κάνουν την δουλειά τους, πάντα όμως σεβόμενοι τα θέλω του παιδιού. Προσωπικά σας ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια όμορφης συνεργασίας μας και θα ήθελα πραγματικά να δηλώσω το πόσο ασφαλής νιώθω κοντά σας!!! Σας ευχαριστούμε!!!

Μου αρέσει το πρακτορείο της Κας Μαθαρίκου για τα πολλά του πλεονεκτήματα, που τα δίνει απλόχερα στους πελάτες του. Προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια, όσον αφορά τις φωτογραφίες παιδιών, που πολλά ακόμα ανώνυμα ή και επώνυμα αλλά όχι τόσο μεγάλα στο χώρο πρακτορεία, ζητούν φώτο ανθρώπων και μάλιστα παιδιών από εφημερίδες και αγγελίες στο ίντερνετ, όμως δεν ξέρεις που θα καταλήξουν οι φωτογραφίες του παιδιού σου ή κάποιου μεγάλου μοντέλου και πως θα στοχοποιηθεί από το άλλο πρακτορείο. Στην Κα Μαθαρίκου υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στον συγκεκριμένο τομέα. Επίσης, αν πας σε κάποιο casting απο την Κα Μαθαρίκου, σου ανοίγονται όλες οι πόρτες διάπλατα γιατί και ο πελάτης έχει τον απόλυτο σεβασμό στο πρακτορείο ξέροντας τους κανόνες του. Ο πελάτης δίνει προτεραιότητα στα άτομα από το συγκεκριμένο πρακτορείο, ξέροντας πόσο καλή δουλειά κάνει και ο πελάτης προσέχει και δεν ταλαιπωρεί τα παιδιά ή δεν ζητάει από τους μεγάλους πράγματα άσχημα τα οποία δεν έχουν υπογραφεί σε συμβόλαια και δεν είναι υποχρεωμένο το μοντέλο να κάνει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο πελάτης ξέρει ότι δεν θα λαμβάνει πλέον συμμετοχές από το Νο.1 πρακτορείο στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στη μαμά και κόρη Μαθαρίκου για την πολύ καλή εξυπηρέτηση για μοντέλα και πελάτες που κρατούν όλα αυτά τα χρόνια στο πρακτορείο τους και όποιος έχει συνεργαστεί μαζί τους γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο σε καιρούς άσχημους που περνάει η χώρα μας. Αυτές οι γυναίκες με την ευλογία που έχουν, δουλεύουν άψογα και κάνουν υπερήφανους εμάς που τις εμπιστευόμαστε. Το πρακτορείο Matharikou Models είναι μακράν το πρώτο και καλύτερο στην δουλειά του και δεν το ξέρω, αλλά αν υπάρχουν βραβεία για τις επιχειρήσεις αυτού του είδους, θα τα είχε σαρώσει προ πολλού. Μπράβο.

Θα ήθελα μέσα από λίγες λιτές γραμμές να ευχαριστήσω με την καρδιά μου ένα εξαιρετικό επιτελείο με ένα δυνατό καπετάνιο που ακούει στο όνομα Γκέλυ και που οδηγεί ένα πλοίο με μικρά παιδιά όλων των ηλικιών ασφαλώς και με τις καλύτερες συνθήκες στον κόσμο της τέχνης, της διαφήμισης και του θεάματος. Το πρακτορείο Matharikou Models Kids είναι πραγματικά ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά μας, αφού όλη η αξιαγάπητη ομάδα με τη Σοφία, τη Ναταλι, την Ελένη και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα αυτά κορίτσια, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και από την πρώτη κιόλας επαφή, μας αντιμετώπιζαν πάντα σχεδόν σαν δικούς τους ανθρώπους και, το βασικότερο, έκαναν τα ίδια τα παιδιά μας να νιώθουν οικεία και να μας ρωτούν πότε θα ξαναπάμε να τους δουν! Σε αυτό το σημείο, θα ήταν παράληψη μου να μην αναφέρω πως όλες οι συμμετοχές και η εξέλιξη της Εύας μου, άσχετα από το ταλέντο και τις ικανότητες που ενδεχομένως υπάρχουν, έχει ρίζες και βάσεις εδώ, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε αλλιώς αυτές τις ευκαιρίες αναγνωσιμότητας και προβολής, ενώ ακολούθησε και η μικρή η Βάλια μας, με ανάλογες προτάσεις και προοπτικές ! Ειλικρινά σας ευχαριστούμε κορίτσια συνεχίστε έτσι, είμαστε πάντα δίπλα σας!!


Με εκτίμηση και αγάπη οικογένεια Παπαδάκη Γιάννη .

Το καλύτερο γραφείο για παιδιά!! Ειναι πάντα εξυπηρετικοί και ευγενικοί και αντιμετωπίζουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο!! Ευχαριστούμε για όλα!!!


Γιώργος, Νίκος, Θάνος και η μαμά Χρυσούλα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Κερδίσατε την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή!!
Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η μεθοδικότητα που σας διακρίνουν, συνοδευόμενα πάντα με σεβασμό και ευαισθησία προς τους μικρούς σας συνεργάτες, είναι στοιχεία ιδιαίτερης σημασίας στο χώρο σας.
Μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγκεκριμένο χώρο αποκτώντας μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία!!
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας και η αγάπη προς τα παιδιά, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και μία δημιουργική πορεία!!

Αγαπητή κυρία Μαθαρίκου,

Η επαφή μου με το πρακτορείο σας έγινε τυχαία και δε σας κρύβω οτι στην αρχή ήμουν επιφυλακτική

Όμως ο επαγγελματισμός που σας διακρίνει, η ευγένεια και η καλοσύνη των κοριτσιών, της Σοφίας και της Ναταλί, γρήγορα έδιωξαν κάθε ενδοιασμό μου.

Έβλεπα τα διδυμάκια μου, Άρη και Ηριάννα, να απολαμβάνουν τα Castings και να διασκεδάζουν στα γυρίσματα, ενώ παράλληλα να γίνονται πιο υπεύθυνα, πιο συνεργάσιμα, να διευρύνουν την κοινωνικότητα τους και να αναπτύσσεται η αυτοπεποίθησή τους. Έγιναν πιο ανεξάρτητα, πιο σίγουρα για τον εαυτό τους, χωρίς να αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο ο χαρακτήρας τους.

Ήταν και είναι γι αυτά, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, μια διαφορετική εμπειρία που τους προσφέρει χαρά και τη δυνατότητα μέσα απο μικρούς ρόλους να εκφραστούν και να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους.

Για όλα αυτά λοιπόν, σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας!

Γκέλυ,
Μαμά των διδύμων Άρη και Ηριάννας, 6 ετών

Επαγγελματισμός, ειλικρίνεια , φιλικότητα, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, εάν μας ρωτούσε κάποιος για το Matharikou Μodel Κids, αυτές θα ήταν οι λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε τόσο για την κ. Μαθαρίκου, όσο για την Ναταλί και τη Σοφία που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις, όχι επαγγελματική σχέση, αλλά οικογενειακή.

Σας ευχαριστούμε για όσα μας έχετε προσφέρει.

Οικογένεια Ρίφιου Θανάση

Η συνεργασία μας με το πρακτορείο της κ. Μαθαρικου μετρά ήδη 2 χρόνια. Απο την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε μια οικογένεια και σε μια ζεστή αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους.

Συναντήσαμε ανθρώπους που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ειλικρίνεια. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, εσάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας.

Με εκτίμηση και αγάπη Πάρης - Αθηνά - Ορέστης.

Συνεργάζομαι με το πρακτορείο Matharikou εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν ξέρω τι να πρώτοεκθειάσω, την καλή και ευγενική συμπεριφορά, τη φροντίδα και την αγάπη προς τα παιδιά, το φιλικό και προστατευτικό κλίμα.

Μετά από τόσο καιρό νιώθω ότι είμαστε οικογένεια! Έτσι νομίζω τουλάχιστον! Ευχαριστώ πολύ!

Στέλλα Αφρ.

Η προσοχή, η φροντίδα και ο επαγγελματισμός της Κας Μαθαρίκου είναι χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν και μας κάνουν να της εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας.

Φιλικά,
Παπατσάνη Αρετή.

Κα Μαθαρίκου καλησπέρα σας,

Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με το πρακτορείο σας, καθώς η επικοινωνία μας και η εκπροσώπησή μου είναι άριστη σε όποια διαφημιστική καμπάνια με έχετε προτείνει. Ευχαριστώ πολύ που συμβάλλατε στο να γίνει μια νεανική μου επιθυμία πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο άψογο τρόπο και στο μέλλον!

Μαρτάκος Πέτρος

Κοντεύουμε 10 χρόνια παρέα και φαντάζει σαν εχθές! Δεν υπάρχουν λόγια για την αγαστή συνεργασία, τις αμέτρητες ευκαιρίες στα παιδιά μας ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και την αίσθηση πως ανήκουμε σε μια οικογένεια. Από την μητέρα και στυλοβάτη Γκέλυ μας, την Ελένη, την Σοφία μας και κάθε νέο κορίτσι που έρχεται στην παρέα και κάνει την ομάδα ομορφότερη! Η Εύα μου και η Βάλια μου έχουν μια συνεχόμενη ανοδική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το τραγούδι… Σίγουρα χρωστάμε πολλά στο πρακτορείο της καρδιάς μας! Σας ευχαριστούμε και το ταξίδι συνεχίζεται…!!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Matharikou Models Kids… για εμάς δεν είναι ένα πρακτορείο αλλά οικογένεια! Με σεβασμό, αγάπη και εμπιστοσύνη αγκάλιασαν το αγόρι μας που για εμάς είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλα!

-Οικογένεια Ιωαννίδη (Φίλιππος, Παναγιώτης, Νατάσσα)

Η συνεργασία μας σε όλα αυτά τα χρόνια είναι υπέροχη. Είναι μια όμορφη εμπειρία για τα παιδιά και για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί σας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ηρώ & Δημήτρης ΜπραΪμνιώτης

Κορυφαία συνεργασία, 40 χρόνια ατελείωτης αγάπης και εκτίμησης.

Οικογένεια Μαθαρίκου – RESPECT FOR EVER!

Σταυριανού Φωτεινή

Υπέροχη ομάδα. Πάντα νιώθουμε πολύ όμορφα στο χώρο σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Δήμητρα, Ιφιγένεια, Μαίρη Κανέλου

Σελίδα 1 από 3