wlines

ΤΟ ΠΡΩΤΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1983

Εξειδίκευση, λέξη υπέροχη με υπεροχή.
Εξειδίκευση στο παιδικό μόντελινγκ, στα υπέροχα αυτά πλάσματα που μας
γεμίζουν χαμόγελα με την ύπαρξη τους και μόνο

περισσότερα για εμάς

OUR PORTFOLIO

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΝΤΥΠΑ
ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

There is no translation available.

Θα ήθελα μέσα από λίγες λιτές γραμμές να ευχαριστήσω με την καρδιά μου ένα εξαιρετικό επιτελείο με ένα δυνατό καπετάνιο που ακούει στο όνομα Γκέλυ και που οδηγεί ένα πλοίο με μικρά παιδιά όλων των ηλικιών ασφαλώς και με τις καλύτερες συνθήκες στον κόσμο της τέχνης, της διαφήμισης και του θεάματος. Το πρακτορείο Μαθαρικου Κιντς  Μοντελς είναι πραγματικά ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά μας αφού όλη η αξιαγάπητη ομάδα με τη Σοφία την Ναταλι, την Ελένη και όλα τα υπόλοιπα  υπέροχα αυτά  κορίτσια μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και  από την πρώτη κιόλας  επαφή μας αντιμετώπιζαν πάντα σχεδόν σαν δικούς τους ανθρώπους  και το βασικότερο έκαναν τα ίδια τα παιδιά μας να νιώθουν οικεία και  να μας ρωτούν πότε θα ξαναπάμε να τους δουν ! Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράληψη μου  να μην αναφέρω πως όλες οι συμμετοχές  και η εξέλιξη της Εύας μου άσχετα από το ταλέντο και τις ικανότητες που ενδεχομένως υπάρχουν έχει ρίζες και βάσεις εδώ αφού δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε αλλιώς αυτές τις ευκαιρίες αναγνωσιμότητας και προβολής, ενώ ακολούθησε και η μικρή η Βάλια μας με ανάλογες προτάσεις και προοπτικές ! Ειλικρινά σας ευχαριστούμε κορίτσια συνεχίστε έτσι είμαστε πάντα δίπλα σας !!
Με εκτίμηση και αγάπη οικογένεια Παπαδάκη Γιάννη .

There is no translation available.

Το καλύτερο γραφείο για παιδιά!! Ειναι πάντα εξυπηρετικοί και ευγενικοί και αντιμετωπίζουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο!! Ευχαριστούμε για όλα!!!
Γιώργος, Νίκος, Θάνος και η μαμά Χρυσούλα.

There is no translation available.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Κερδίσατε την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή!!
Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η μεθοδικότητα που σας διακρίνουν, συνοδευόμενα πάντα με σεβασμό και ευαισθησία προς τους μικρούς σας συνεργάτες, είναι στοιχεία ιδιαίτερης σημασίας στο χώρο σας.
Μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγκεκριμένο χώρο αποκτώντας μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία!!
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας και η αγάπη προς τα παιδιά, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και μία δημιουργική πορεία!!

There is no translation available.

Η συνεργασία μας με το πρακτορείο της κ.Μαθαρικου μετρά ήδη 2 χρόνια. Απο την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε μια οικογένεια και σε μια ζεστή αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους.

Συναντησαμε ανθρώπους που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός,η συνέπεια και η ειλικρίνεια. Ευχαριστουμε για την άψογη συνεργασία εσάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας.

Με εκτίμηση και αγάπη Πάρης - Αθηνά - Ορέστης

Οι Πελάτες μας

Οι μεγαλύτεροι
διαφημιζόμενοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Περισσότερα

Ελάτε στην ομάδα μας!

Συνεργαστείτε μαζί μας

instagram header