38 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1983

Εξειδίκευση, λέξη υπέροχη με υπεροχή.
Εξειδίκευση στο παιδικό μόντελινγκ, στα υπέροχα αυτά πλάσματα που μας
γεμίζουν χαμόγελα με την ύπαρξη τους και μόνο

περισσότερα για εμάς

OUR PORTFOLIO

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΝΤΥΠΑ
ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

There is no translation available.

 

Με λίγα λόγια θέλουμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ευχαρίστηση μας προσωπικά στην κα. Μαθαρίκου αλλά και στους συνεργάτες του πρακτορείου, οι οποίοι επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού σε μια πολύ λεπτή και ευαίσθητη ηλικία,  όπως ειναι αυτή των παιδιών μας, δείχνοντας τους σεβασμό, αγάπη, προσοχή, συνδυάζοντας τις απαιτήσεις των ρόλων τους ακόμη και σαν ενα παιχνίδι που μέσα απο τα μάτια των παιδιών μας φαίνεται ξεχωριστό και όμορφο.
Ντελ-Μπορελλο Μαρια

There is no translation available.

Δεν υπάρχουν σε αυτόν τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο της διαφήμισης πιο ευγενικά κορίτσια, γελαστά και άψογα στην δουλειά τους. Βέβαια με την ‘μαέστρο’ Γκέλυ Μαθαρίκου να διευθύνει και να συνεχίζει την ιστορία της μητέρας της. Απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μαρίνα Ηλιάδου

There is no translation available.

Ευχαριστούμε την κα. Μαθαρίκου και ειδικά τους συνεργάτες της, που έκαναν την πρώτη εμπειρία φωτογράφισης του μικρού μας ένα ευχάριστο ταξίδι που φάνηκε παιχνίδι.

Χαρούμενοι άνθρωποι με υπομονή και εμψύχωση ώστε όλη η φωτογράφιση να είναι πραγματικά μια ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. Ευχόμαστε συνέχεια σε όλο αυτό!

Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου

There is no translation available.

Μου αρέσει το πρακτορείο της Κας Μαθαρίκου για τα πολλά του πλεονεκτήματα, που τα δίνει απλόχερα στους πελάτες του. Προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια, όσον αφορά τις φωτογραφίες παιδιών, που πολλά ακόμα ανώνυμα ή και επώνυμα αλλά όχι τόσο μεγάλα στο χώρο πρακτορεία, ζητούν φώτο ανθρώπων και μάλιστα παιδιών από εφημερίδες και αγγελίες στο ίντερνετ, όμως δεν ξέρεις που θα καταλήξουν οι φωτογραφίες του παιδιού σου ή κάποιου μεγάλου μοντέλου και πως θα στοχοποιηθεί από το άλλο πρακτορείο. Στην Κα Μαθαρίκου υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στον συγκεκριμένο τομέα. Επίσης, αν πας σε κάποιο casting απο την Κα Μαθαρίκου, σου ανοίγονται όλες οι πόρτες διάπλατα γιατί και ο πελάτης έχει τον απόλυτο σεβασμό στο πρακτορείο ξέροντας τους κανόνες του. Ο πελάτης δίνει προτεραιότητα στα άτομα από το συγκεκριμένο πρακτορείο, ξέροντας πόσο καλή δουλειά κάνει και ο πελάτης προσέχει και δεν ταλαιπωρεί τα παιδιά ή δεν ζητάει από τους μεγάλους πράγματα άσχημα τα οποία δεν έχουν υπογραφεί σε συμβόλαια και δεν είναι υποχρεωμένο το μοντέλο να κάνει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο πελάτης ξέρει ότι δεν θα λαμβάνει πλέον συμμετοχές από το Νο.1 πρακτορείο στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στη μαμά και κόρη Μαθαρίκου για την πολύ καλή εξυπηρέτηση για μοντέλα και πελάτες που κρατούν όλα αυτά τα χρόνια στο πρακτορείο τους και όποιος έχει συνεργαστεί μαζί τους γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο σε καιρούς άσχημους που περνάει η χώρα μας. Αυτές οι γυναίκες με την ευλογία που έχουν, δουλεύουν άψογα και κάνουν υπερήφανους εμάς που τις εμπιστευόμαστε. Το πρακτορείο Matharikou Models είναι μακράν το πρώτο και καλύτερο στην δουλειά του και δεν το ξέρω, αλλά αν υπάρχουν βραβεία για τις επιχειρήσεις αυτού του είδους, θα τα είχε σαρώσει προ πολλού. Μπράβο.

Οι Πελάτες μας

Οι μεγαλύτεροι
διαφημιζόμενοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Περισσότερα

Join our team!

become a model

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 687