38 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 

1983-2021 και συνεχίζουμε, κλείνοντας 38 χρόνια φέτος.

Η ιδρύτρια αυτής της περίεργης αρχικά υπηρεσίας, ΕΛΕΝΗ ΜΑΘΑΡΙΚΟΥ, είχε επέλεξει αρχικά τον τίτλο ‘διαφημιστικό φροντιστήριο’. Πολύς κόσμος ποτέ δεν αντιλήφθηκε τι σήμαινε ‘φροντιστήριο’ και το μετέφραζαν ‘σχολείο’.

Μόνο οι διαφημιστές αναγνώριζαν ότι η λέξη ‘φροντιστήριο’ αφορούσε την επιμέλεια και οργάνωση μιας τελικής μακέτας, διαφημιστικής ιδέας πριν την υλοποίησή της, τόσο σε αντικείμενα όσο και σε πρόσωπα, πριν το κλικ του φωτογράφου. Ήταν η μοναδική γυναίκα, που για πολλά χρόνια ‘φρόντιζε’ έντυπα όπως αυτό της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ μέσα από την θέση του δημιουργικού της ΑΔΕΛ, διαφημιστικής εταιρίας που μεσουρανούσε.

Το 1983 όμως, ήταν η αρχή του δικού της ‘διαφημιστικού φροντιστηρίου’ που με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε εξειδικευμένο πρακτορείο μοντέλων ανηλίκων. Τις φωτογραφικές παραγωγές ακολούθησαν οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μαζί με την εξέλιξη του θεάματος. Πελάτες από τη διαφημιστική αγορά, από τότε έως σήμερα, είναι πιστοί στις υπηρεσίες μας για την αρτιότητα και συνέπειά μας.

About Top Area Left img

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Μαμά προς κόρη, η ιστορία συνεχίζεται και η πορεία φέρνει αλλαγές. Το 1995 αλλάζει ο τίτλος και ονομαζόμαστε ‘MATHARIKOU MODELS KIDS’ με υπεύθυνη την Γκέλυ Μαθαρίκου.

Η πορεία μας στο θέαμα έχει μεγαλώσει αρκετές γενιές και οι σχέσεις μας με όλους όσους συνεργαστήκαμε παραμένουν ζωντανές. Κάποια από το πρόσωπα αυτά, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε τμήμα ενηλίκων. Χαιρόμαστε πολύ που συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο η συνεργασία μας.

M KAN DIMITRA 2.jpg

Στο μεταξύ όμως οι τάσεις της αγοράς ζητούν συνεχώς νέες υπηρεσίες και επιστρέφουν στον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια. Μία ιδέα που προϋπήρχε, το 2016 έγινε πραγματικότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα υπέροχο τμήμα οικογενειών, που έχουν ήδη συμμετοχή με διαφημίσεις όπως, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, VODAFONE και άλλα. Η πρότασή μας στις υποψήφιες οικογένειες βρίσκει ανταπόκριση σαν μία μοναδική εμπειρία που θα την θυμούνται πάντα, έτσι τουλάχιστον μας μετέφεραν όσοι ήδη συμμετείχαν.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εξειδίκευση, λέξη υπέροχη με υπεροχή. Εξειδίκευση στο παιδικό μόντελινγκ, μέσα από τα μάτια αυτών των υπέροχων πλασμάτων που μας γεμίζουν χαμόγελα με την ύπαρξη τους και μόνο. Πόσο μάλλον με τις δεξιότητες και τις τσαχπινιές τους. Γι'αυτό αγαπάμε πολύ τα παιδιά μας και τους προσφέρουμε όχι, απλά μια ευκαιρία στο χώρο του θεάματος, αλλά μία ακόμα δραστηριότητα μέσα στο γεμάτο πρόγραμμα τους, να δουν για λίγο τον κόσμο της 'ομορφιάς' και να καταγράψουν με τον δικό τους τρόπο μία διαφορετική εμπειρία. Αν τους αρέσει κιόλας, συνεχίζουμε. Αν όχι σταματάμε. Έτσι απλά.

Η φιλοσοφία μας λοιπόν είναι να αναδείξουμε τις δεξιότητες των μικρών μας και με τον αυθορμητισμό τους να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Γιατί οι διαφημιστές ψάχνουν για φατσούλες έξυπνες και αυθόρμητες. Και επειδή είναι φανταστικό να βλέπεις τις αντιδράσεις των παιδιών, χαιρόμαστε να ακούμε και να βλέπουμε γονείς και πιτσιρίκια να έρχονται κοντά μας συνεχώς και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

About Bottom Area Right Image